Uurwerk

Uitzendbureau Uurwerk is 3 jaar geleden ontstaan en  heeft de afgelopen jaren bewezen de ontbrekende schakel in het bestaande aanbod gericht op arbeidsintegratie op te vullen. Uurwerk kent een manier van werken, waardoor ook mensen die in geen enkel ander traject passen aan het werk kunnen. Mensen met meervoudige problematiek en bijvoorbeeld zonder een dag- en nachtritme, kunnen via Uurwerk werken op een tijdstip en voor een aantal uren dat op dat moment voor hen haalbaar is. Zoals de naam

al aangeeft wordt er volgens de klok gewerkt.p1030493-large Voor ieder daadwerkelijk gewerkt uur ontvangt de kandidaat een (onkosten)vergoeding van € 1,-. Mocht iemand in staat zijn voor een langere aaneengesloten periode wekelijks 9 uur te werken, dan kan hij/zij doorgeleid worden naar andere (meer geëigende) activeringsprojecten en/of participatie-instrumenten. Voor regulier betaald werk komen de meeste Uurwerkers niet in aanmerking, vaak hebben ze een turbulent verleden waardoor werkgevers niet gauw bereid zijn hen in dienst te nemen.

Werkzaamheden

Een belangrijk kenmerk van dit project is dat er sprake is van (eenvoudige) passende arbeid in de nabije omgeving. Het gaat om arbeid waar geen productiedruk op staat, bijvoorbeeld het opruimen van zwerfafval, kleine verhuizingen, etc. De meeste werkzaamheden vinden in het centrum van Enschede plaats.

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Facebook