Onze projecten

Binnen onze projecten is doorgroeien het uitgangspunt. Doorgroeien van zorg naar werk, rekening houdend met de individuele mogelijkheden van onze deelnemers. Dit realiseren we door een breed scala aan projecten te bieden, uiteenlopend van zorg-gerelateerde projecten (Uurwerk, Kettingreactie, Presentus en ‘t Vloedbelt) tot projecten met een duidelijke werkfocus (Participatiebanen en SOM+).

Onze deelnemers krijgen deskundige ondersteuning van de werk- en trajectbegeleiders. Zo worden deelnemers gemotiveerd en gestimuleerd om stap voor stap meer uren te maken en hun werkzaamheden uit te breiden. Na verloop van tijd heeft een deelnemer zoveel werkritme en werkervaring opgebouwd dat hij/zij niet alleen meer zicht krijgt op regelmaat in het leven maar ook meer doorgroeimogelijkheden.

Onze projecten bieden mensen uit kwetsbare groepen van de samenleving de kans hun afstand tot de arbeidsmarkt en de maatschappij te verkleinen. Er wordt per deelnemer gekeken naar wat hij/zij kan en waar zijn/haar interesses liggen. Op basis daarvan wordt een trajectplan opgesteld.

Zo proberen we voor iedereen passende arbeid te vinden.

 

Facebook
Facebook