Vacature Forelderij

Wij zoeken:

Een ambitieuze, zelfstandig werkende kok

Voor:

20 uur per week

Wij bieden:

Een leuke baan waar je heel zelfstandig kunt werken. Je werkt op een prachtige locatie met leuke collega’s. In deze functie kun je je creativiteit kwijt.

Over de Forelderij:

Bij de Forelderij kun je terecht in de horeca voor bijvoorbeeld een heerlijke lunch, een kop koffie met zelfgemaakt gebak of om een speciale gelegenheid te vieren. Ook kun je bij ons forelvissen en we hebben een mooie moestuin. De producten uit de moestuin worden gebruikt in de horeca, maar deze worden ook verkocht aan onze gasten. De Forelderij is een sociale onderneming en maakt deel uit van Stichting Surplus. Kijk voor meer informatie over de Forelderij op onze website.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op via info@forelderij.nl of 053–4282439.