Kindervakantiekamp voorjaarsvakantie 2018

Kindervakantiekamp voor kinderen van 4 tot 12 jaar uit Nederland en Duits

Beste ouders,

Maakt u gebruik van kinderopvang tijdens de voorjaarsvakantie?

Graag attenderen wij u er op dat, in de voorjaarsvakantie een kindervakantiekamp zal worden georganiseerd tezamen met de organisatie Chance, onderdeel van de gemeente Gronau.

De kosten bedragen 150 Euro per week.  De kinderen zijn welkom vanaf 07.30 uur tot 16.30 uur. Er is professionele Duits-Nederlandstalige begeleiding aanwezig. De locatie is  Lindenschule, Sparenbergstrasse 14 Gronau. De kinderen moeten zelf worden gebracht en gehaald.

In de voorjaarsvakantie wordt op werkdagen een programma aangeboden waarbij Nederlandse en Duitse kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar samen optrekken. Het  programma belooft veel plezier voor kinderen aan beide zijden van de grens. Er zijn verschillende activiteiten gepland zoals spelletjes met wind en water, theaterspel, knutselen, het ontmoeten van de natuur en dieren uit de regio, hutten bouwen in het bos en forelvissen. De kinderen worden begeleid door Duits-Nederlandstalige beroepskrachten en vrijwilligers.

De kosten bedragen 150 Euro per week.

Nadat uw opgave is bevestigd, wordt u gevraagd u uw bijdrage te storten op rekeningnummer NL58ABNA0609922033 t.n.v. Stichting Surplus,  onder vermelding van Bijdrage kindervakantiekamp en uw naam.jn welkom vanaf 07.30 uur tot 16.30 uur. De locatie is  Lindenschule, Sparenbergstrasse 14 Gronau. De kinderen moeten zelf worden gebracht en gehaaldland Ontdek je buurland en zijn taal met spel en excursies aan beide zijden van de grens. 

Naar het aanmeldingsformulier